337 historia asi k

Historia Asi K.

Asia korzystała z indywidualnego planu żywieniowego u Katarzyny Rudnickiej, dzięki czemu uzdrowiła jadłospis swojej rodziny. Jeśli i Tobie pomogliśmy możesz podzielić się z nami swoją historią. Wypełnij formularz lub napisz maila na Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

1. Co jest Twoim zdaniem najważniejsze w Sztuce Odżywiania?

W sztuce Odżywiania najważniejsze właśnie jest słowo “odżywianie”, dzięki Wam wiele osób zaczyna zmieniać sposób myślenia o jedzeniu.

2. Wymień 3 rzeczy, jakie zapamiętałaś dzięki Sztuce Odżywiania
Przede wszystkim informacja o tym ze jest coś takiego jak zakwaszenie organizmu. Poza tym rozgrzewające i ochładzające właściwości jedzenia i że powinniśmy jeść sezonowo 🙂

3. Daj 1 najważniejszą poradę czytelnikom Sztuki Odżywiania
Czytajcie dokładnie etykiety, jeśli oczywiście nie macie problemów z ciśnieniem 😉 Informacja że w ulubionym jogurcie znajduje się syrop glukozowo-fruktozowy może dać do myślenia.

4. Wymień 3 najważniejsze rzeczy, jakie wdrożyłaś w domu dzięki Sztuce Odżywiania
Zaczęliśmy jeść całkowicie nowe produkty m.in. świeży imbir, olej kokosowy, olej lniany, kaszę jaglaną, no i multum przypraw.

5. Wymień 2 rzeczy, które porzuciłaś dzięki Sztuce Odżywiania 😉
Biały ryż na rzecz ciemnego, cukier.
6. Jak byś ulepszyła Sztukę Odżywiania?
Moim zdaniem wszystko jest ok.

7. Właściwie jak Ci pomogłam? Gdybyś miała to opisać 1 zdaniem?
Otworzyłaś nam oczy na bezpośredni związek jedzenia z dobrym samopoczuciem i wydolnością organizmu.

8. Jest tyle serwisów i osób zajmujących się zdrowym odżywianiem. Właściwie dlaczego wybrałaś mnie?
Sztukę Odżywiania lubię najbardziej ponieważ jest pisana przez specjalistów i czytam Was najczęściej, ale nie ukrywam że na inne portale tez zaglądam 🙂

Asia K.

 






Kup ebooka

Kasza jaglana – 99 przepisów

Tylko 46 zł w duecie!

Ebook o śniadaniach

Sprawdź bestsellery Złotych Myśli


 

Zostaliśmy nagrodzeni
w plebiscycie
KNOW HEALTH 2011